Over ons

Met een jarenlange ervaring (sinds 1988) in bouwwerken, maken we vandaag ieder bouwproject tot een succes. Van klein- tot grootschalig, zowel privaat als openbaar. Altijd duurzaam en piekfijn afgewerkt.

Appartementen, openbare werken, utiliteits- en industriebouw, beton- en funderingswerken ... Algemeen aannemer Bouw-Service bouwt en renoveert de meest uiteenlopende constructies. Voor elke opdracht, hoe complex ook, verzekeren wij een efficiënte, doordachte en kwaliteitsvolle uitvoering.

Onze troeven

Hoe maakt Bouw-Service voor u het verschil?

 • Zorgeloos (ver)bouwen

  Vakkundig advies, werken die naadloos in elkaar overvloeien en zo nodig één vast aanspreekpunt voor de coördinatie van uw volledig project. Bouw-Service streeft naar een vlotte samenwerking met het hele bouwteam. Zo kunnen we een gebouw opleveren dat de gebruikers ongetwijfeld voldoening zal schenken.

 • Correcte prijs

  Geen financiële verrassingen. Vanzelfsprekend wel een tot in de puntjes afgewerkt gebouw. Bouw-Service biedt u een weloverwogen, realistische en marktconforme offerte aan. We onderwerpen het project dan ook al aan een eerste screening.

 • Proactieve aanpak

  Heeft u een project met technische uitdagingen of een uniek architecturaal ontwerp? Bouw-Service denkt met u mee. Onze ervaring krijgt u als klant cadeau. Door te anticiperen en alert te zijn in elke fase zijn we een aanvullende waarde voor het bouwteam. Eventuele bouwblunders of gebreken ontdekken we al in een vroeg stadium. Een goede voorbereiding is minstens even belangrijk als de uitvoering.

 • Bewezen kwaliteit

  Geen mooiere bevestiging dan een tevreden klant. Heel wat opdrachtgevers komen graag bij ons terug met een nieuw project. Bouw-Service gaat dan ook tot het uiterste om van elke opdracht een succes te maken.

 • Sterk vakmanschap

  Bouw-Service heeft een vast team van professionele medewerkers, zowel voor de uitvoerende taken, administratie en coördinerende ondersteuning.

Wij verbouwen!

In 2017 gaan we van start met de verbouwingswerken van onze eigen burelen. We voorzien gloednieuwe kantoorruimtes, verharden ons terrein en breiden onze magazijnruimte achteraan verder uit. Hierbij alvast een voorsmaakje van ons nieuw gebouw.